Haluamme toimia vastuullisesti, läpinäkyvästi ja luotettavasti; siksi meillä on käytössämme whistleblowing-ilmoituskanava. Whistleblowing-kanava on työkalu väärinkäytösepäilyjen tai muiden rikkomusten luottamukselliseen ilmoittamiseen. Ilmoituskanavaan voi ilmoittaa Suomen Korttipisteessä havaitusta vastuuttomasta toiminnasta tai väärinkäytöksestä. Puutumme havaittuihin poikkeamiin mahdollisimman nopeasti.

Vastuuttomasta toiminnasta tai väärinkäytösepäilystä ilmoittaminen

Alla painikkeen takaa löytyvän linkin kautta pääsee emoyhtiömme Tradekan ilmoituslomakkeelle, jossa voi ilmoittaa havainnoista ja epäilyistä. Havainnoista kerrotaan lomakkeelle mahdollisimman tarkasti. Ilmoitukseen voi myös lisätä liitteitä, kuten kuvia. Ilmoitus on lähtökohtaisesti anonyymi, mutta halutessaan ilmoittaja voi jättää omat yhteystietonsa.

Käsittely on kaikissa tapauksissa luottamuksellista ja Tradekan käyttämä palvelu suojattu ja salattu. Kanavassa ei tallennu tietoja, joiden perusteella viestin lähettäjän voisi tunnistaa. Luottamuksellisuuden takaamiseksi kanava on ulkopuolisen palveluntoimittajan tarjoama. Ilmoittaja saa anonyymin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla hän voi myöhemmin kirjautua palveluun ja kommunikoida ilmoituksen käsittelijöiden kanssa.

Ilmoituksen voi tehdä kuka vain väärinkäytöstä epäilevä työntekijä tai Korttipisteen sidosryhmään kuuluva, kuten yhteistyökumppani. Ilmoittajalla ei tarvitse olla todisteita epäilystä rikkomuksesta, vaan nimetyt, riippumattomat henkilöt käynnistävät tapauksen selvityksen.

Huomaathan, että ilmoituskanava on tarkoitettu ainoastaan väärinkäytösepäilyistä ilmoittamiseen. Kanavaa ei ole tarkoitettu muihin yhteydenottoihin, asiakaspalautteen antamiseen tai reklamointiin.